Publicitat Google

dissabte, 16 de juliol de 2011

Facundo Cabral

Esborra el passat per no repetir-ho, per no tractar-te com et van tractar ells, però no els culpis, perquè ningú pot ensenyar el que no sap, perdona'ls i t'alliberaràs d'aquestes cadenes.
(Borra el pasado para no repetirlo, para no tratarte como te trataron ellos; pero no los culpes, porque nadie puede enseñar lo que no sabe, perdónalos y te liberarás de esas cadenas)
Perdona a tothom i perdona't a tu mateix, no hi ha alliberament més gran que el perdó, no hi ha res com viure sense enemics. Res pitjor per al cap, i per tant per al cos, que la por, la culpa, el ressentiment i la crítica (esgotadora i vana tasca), que et fa jutge i còmplice del que et disgusta...
(Perdona a todos y perdónate a ti mismo, no hay liberación más grande que el perdón; no hay nada como vivir sin enemigos. Nada peor para la cabeza, y por lo tanto para el cuerpo, que el miedo, la culpa, el resentimiento y la crítica (agotadora y vana tarea), que te hace juez y cómplice de lo que te disgusta...)Naixem per viure, per això el capital més important que tenim és el temps, és tan curt el nostre pas per aquest planeta que és una pèssima idea no gaudir cada pas i cada instant, amb el favor d'una ment que no té límits i un cor que pot estimar molt més del que suposem.
(Nacemos para vivir, por eso el capital más importante que tenemos es el tiempo, es tan corto nuestro paso por este planeta que es una pésima idea no gozar cada paso y cada instante, con el favor de una mente que no tiene limites y un corazón que puede amar mucho más de lo que suponemos)


Ara mateix li pots dir prou a la por que vas heretar, perquè la vida és aquí i ara mateix.
(Ahora mismo le puedes decir basta al miedo que heredaste, porque la vida es aquí y ahora mismo)


Estima fins convertir-te en l'estimat, és més, fins convertir-te en l'amor.
(Ama hasta convertirte en lo amado, es más, hasta convertirte en el amor)