Publicitat Google

dissabte, 8 d’octubre de 2011

Riure (Risa)


El riure és tremendament relaxant, és una gran meditació. Si pots riure totalment, si pots riure amb totalitat, entraràs en un espai de no-ment, de no-temps. La ment lògicament viu d'expectatives, el riure és una cosa que ve del més enllà.

El riure és d'una bellesa tremenda, et dóna lleugeresa. El riure et farà més lleuger, et donarà ales per volar. I la vida està plena d'oportunitats per riure. Només necessites tenir sensibilitat.

La meva definició és: l'home és un animal que riu. El riure és una prova de que ets capaç de veure la ridiculesa de la vida.

Osho


-------------


La risa es tremendamente relajante, es una gran meditación. Si puedes reír totalmente, si puedes reír con totalidad, entrarás en un espacio de no-mente, de no-tiempo. La mente lógicamente vive de expectativas, la risa es algo que viene del más allá.

La risa es de una belleza tremenda, te da ligereza. La risa te hará más ligero, te dará alas para volar. Y la vida está llena de oportunidades para reír. Solo necesitas tener sensibilidad.

Mi definición es: el hombre es un animal que ríe. La risa es una prueba de que eres capaz de ver la ridiculez de la vida.


Osho