Publicitat Google

divendres, 11 de novembre de 2011

BorinotSegons una teoria de l'aerodinàmica, demostrada en proves realitzades al túnel de vent, el borinot és incapaç de volar.
A causa del grandària, pes i forma del seu cos en relació amb l'envergadura de les ales desplegades, el volar és científicament impossible per a ell. El borinot, ignorant aquesta teoria científica va i vola de qualsevol manera i fa mel cada dia.
Aquesta estructura mental permet a una persona començar cada dia amb una disposició positiva, com l'ascensorista el dilluns al matí. L'elevador estava ple i l'home taral·larejava una tonada. Un passatger irritat per l'ànim de l'home li va deixar anar: «Per què està tan feliç?» «Bé, senyor», va replicar l'home alegrement, «Jo mai he viscut aquest dia abans!»
Quan li van preguntar a Frank Lloyd Wright, a l'edat de 83 anys, a quin dels seus treballs consideraria com la seva obra d'art, va contestar: «Al següent».
El futur no només sembla brillant quan l'actitud és correcta, sinó que també aquest és molt més agradable. La persona positiva entén que el viatge és tan agradable com el lloc de destinació.

John C Maxwell

-------------

Según una teoría de aerodinámica, demostrada en pruebas realizadas en el túnel de viento, el abejorro es incapaz de volar.
Debido al tamaño, peso y forma de su cuerpo en relación con la envergadura de las alas desplegadas, el volar es científicamente imposible para él. El abejorro, ignorando esta teoría científica va y vuela de cualquier manera y hace miel todos los días.
Esta estructura mental permite a una persona comenzar cada día con una disposición positiva, como el ascensorista el lunes por la mañana. El elevador estaba lleno y el hombre tarareaba una tonada. Un pasajero irritado por el ánimo del hombre le espetó: «¿Por qué está tan feliz?» «Bueno, señor», replicó el hombre alegremente, «¡Yo nunca he vivido este día antes!»
Cuando le preguntaron a Frank Lloyd Wright, a la edad de 83 años, a cuál de sus trabajos consideraría como su obra de arte, contestó: «Al próximo».
El futuro no solamente parece brillante cuando la actitud es correcta, sino que también el presente es mucho más placentero. La persona positiva entiende que el viaje es tan agradable como el lugar de destino.

John C Maxwell