Publicitat Google

dissabte, 28 d’abril de 2012

Paràbola

Un home que passejava per un camp es va trobar amb un tigre.
Va donar mitja volta i va fugir amb el tigre trepitjant-li els talons. Al arribar a un precipici, es va agafar a l'arrel d'una vella parra i va quedar penjant sobre l'abisme. El tigre el flairava des de dalt. Estremit, l'home va mirar cap al fons del precipici: allà a baix un altre tigre esperava àvid la seva caiguda per devorar-lo. Només el sostenia la parra.
Dos ratolins van començar llavors a rosegar l'arrel... Aleshores aquell home va descobrir prop seu una maduixa silvestre d’un aspecte immillorable. Aferrant-se a la parra amb una mà, va poder atènyer la maduixa amb l'altra. Què deliciosa que estava!

------

Un hombe que paseaba por un campo se encontró con un tigre.
Dió media vuelta y huyó con el tigre pisándole los talones. Al llegar a un precipicio, se cogió a la raíz de una vieja parra y quedó colgando sobre el abismo. El tigre lo olía desde arriba. Estremecido, el hombre miró hacia el fondo del precipicio: allá abajo otro tigre esperaba ávido su caída para devorarlo. Sólo le sostenía la parra.
Dos ratones comenzaron entonces a roer la raíz... Entonces aquel hombre descubrió cerca suyo una fresa silvestre de un aspecto inmejorable. Aferrándose a la parra con una mano, pudo alcanzar la fresa con la otra. Qué deliciosa estaba!